BİLECİK / GÖLPAZARI - Cengiz Topel Ortaokulu

ENGELSİZ BAHAR ŞENLİĞİ / UÇURTMA ŞENLİĞİ HAZIRLIKLARI TAMAMLANMAK ÜZERE

Okulumuz  öğrencileri ,  Özel Eğitim Öğretmenleri Emine Şahin ÜNSAL ile Hikmet DURGUT'un Koordinatörlüğünde  Engelsiz Yaşam'a dikkat çekmek için 10-16 Mayıs tarihlerinde uçurtma şenliği düzenlemeye karar verdiler.

Nis

Kariyer günleri kapsamında okulumuz 7 ve 8. Sınıf öğrencilerine  İlçemiz Jandarma Komutanlığı Personeli tarafından “Kariyer Planlaması” konulu seminer verildi.

KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR: MERVE'NİN YENİ YAŞINI KUTLAMASI SANA BAĞLI

İyilik kanımızda var...

Nis

ÖĞRENCİ DAVRANIŞLARINI DEĞERLENDİRME KURULU NEDİR?

Ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında öğrencilerin ilgi, istek, yetenek ve ihtiyaçlarını belirleyerek olumlu davranışlar kazanmaları ve olumsuz davranışların önlenmesi için öğrenci davranışlarını değerlendirme kurulu oluşturulur.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü Programımız. Bu Anlamlı Programı Hazırlayan Sevgili Öğrencilerimize ve Değerli Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz.
Gazimihal Ortaokulu öğrencilerinin hazırladıkları 18 Mart Çanakkale Geçilmez isimli tiyatro gösterisi öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Tiyatro ekibine ve koordinatör öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Hoş geldin gönül iklimini besleyen rahmet ve bereket ayı.. Ne kutlu sana kavuşmak, ne kutlu mutlu seni bir kez daha yaşamak.. 11 Ayın Sultanı Ramazana, kıldığımız ilk teravih ve kalktığımız  ilk sahur ile başladık. Okulumuzda da Ramazan Ayının coşkusunu öğrencilerimizle birlikte yaşıyoruz.

Mrt

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli oturumunda, İstiklal Marşının milli marş olarak kabul edilmesinin 103. yıldönümünü bugün aynı coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşarken, İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Okulum Temiz Belgesi Yenilendi

Ekm

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Lokman COŞKUN tarafından yürütülecek olan We're Story Creators- Biz Hikaye Yazarıyız isimli e-Twinning Projesi Ulusal Ajans tarafından onaylanmıştır.