BİLECİK / GÖLPAZARI - Cengiz Topel Ortaokulu

We're Story Creators- Biz Hikaye Yazarıyız

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Lokman COŞKUN tarafından yürütülecek olan We're Story Creators- Biz Hikaye Yazarıyız isimli e-Twinning Projesi Ulusal Ajans tarafından onaylanmıştır.

Projemizin amacı; farklı kültürleri tanımak (kültürlerarası köprü kurmak), İngilizce okuma alışkanlığını desteklemek, empati becerisini geliştirmek, kendini daha iyi ve etkili ifade etmek , yaratıcı yazma becerilerini geliştirmek, çeşitli web 2.0 araçlarını kullanmayı öğrenmek ve teknolojik web.02 araçlarını da  kullanarak  belli masalları günümüze göre uyarlamak.

Projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

19-10-202319-10-202319-10-2023

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 19.10.2023 14:28 - Görüntülenme: 129